Archive

2013. március 24., vasárnap

"Chutney"&coffee

"Az idő mindennél fontosabb..."

Vajon tényleg csak ennyire egyszerű lenne, a sziruppal végén kiteljesedő barista művészete?

Talán mégsem  minden a szirup...egyszerűen csak a könnyebb út gyümölcse.

A szirup túl tiszta, túl átlátszó egy ilyen történethez így "Chutney" készült ...figyelj!

Kókusz-rózsabors "chutney":

- 25g kókuszreszelék
- 50g Bacardi rum
- 15 barnacukor
- 1g rózsabors

az alkotókat elkeverjük, 2 napig állni hagyjuk.

Cseppentünk:

18g kávé őrlemény
12g "chutney"
125g forró (92-94°C) víz

ízlés szerint barnacukor.








Az érthetetlen nevű cukrászati fantáziák helyett, most mini PÁNKÓ-palacsintát kérünk mellé.

Pánkó palacsinta

Ui.: PLA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése