Unalmasnak tűnhet már, a kávédban jelentéktelen tutajként lebegő citromhéj. Ez ugye lehet sárga vagy zöld...a megszokott unalmas citromízek helyett válassz, egy igazi különlegességet: combava.
Erre az alkalomra, egy ízesített blend készül:
- 102g Brazil Rio Minas francián túli a még nem olasz pörkölésben készítve
- 66g Brazil Santos francián túli a még nem olasz pörkölésben készítve
- 2g combava szárított őrölt formában
- 5g Bacardi rum
- 1g Bourbon vanília
A Bourbon vanília 2-3 óra ideig ázik a rumban. Ezt követően adjuk a többi alkotóhoz. Az alkotókat jól elkeverve, azokat 1 napra állni hagyjuk.
1 nap elteltével, őrleményt készítünk Bialetti Damahoz.
21g őrlemény, 160g víz, főzetet készítünk.
A kész főzetet pálmacukorral édesítjük.
Ui.: lemon tree cover
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése