Oroszkrém forrón? Igen!
I. szirup alap elkészítése
- 300g cukor
- 10g bourbon vaníliás cukor (Dr.Oetker)
- 80g aranymazsola
- 32g rum aroma (Dr. Oetker)
- 300g víz
híg szirup készül, a félig kihűlt sziruphoz 16g jamaicai rum aromát keverünk.
Teljes kihűlést követően a szirupot szűrjük.
II. Latte alap készítése
- 500g tej
- 150g szirup alap
- 25g szirupban főtt apróra vágott mazsola
Bialetti JC 91-ben hot fokozaton 6 perc keverés.
Kompozíció:
- 90g latte alap
- 5g aprított mazsola (latte alapban főtt)
- 70g tej kávégép latte fokozatán készítve
- tetejére tejhab, néhány szem aranymazsola
Ui:
loving you rap cover
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése