A kávémentes, laza, üldögélős-semmittevő napokra, újabb latte finomság készült...
Megszületett a Biscuit latte.
Mandula alapot készítünk:
- 70g szeletelt mandula
- 10g vaníliás cukor
- 20g barnacukor
- 20g vaj
a vajat megolvasztjuk, a cukrokat és a mandulát hozzáadjuk, aranybarnára pirítjuk.
Latte alap elkészítése:
- 500g tej
- 40g keksz őrlemény
- 30g cukor
Bialetti JC91-ben hot fokozaton 6 perc ideig keverjük.
A kompozíció:
1. réteg 120g latte
2. réteg 15g mandula alap
3. réteg 50g tejszínhab
4. réteg 5g mandula alap
Ui: Biscuit, na de kérem angol, kísértetiesen keksz, csupa-csupa keksz ...
Daniel Ash Spooky
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése